ИЗДЕЛИЯ ОТ ГРАНИТ, МРАМОР, ВАРОВИК | МЕБЕЛИ ПО ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ

Очакваме Ви 02 / 859 31 24

Ел.уреди, мивки, каталози

Когато планирате кухненско обзавеждане уредите за вграждане стават все по-неизменна и желана част от модерните жилища, а цените им падат, което ги прави все по-достъпни за потребителите. Изглеждат много стилно и прибрано, което основно привлича окото.

Има много погрешни мнения за уредите за вграждане. Ще разгледаме уредите, които се използват за кухня, и ще се опитаме да развенчаем различните битуващи митове, както и да дадем няколко прости съвета.

Хладилник – погрешно на повечето мнения, вградените хладилници имат съвсем нормален живот, също както всички останали. Това, че са затворени в шкаф не ги прави по-малко ефективни или по-лесни за разваляне. Шкафовете, в които са затворени са направени специално за тази цел – циркулират въздух и не създават никакви проблеми на машината.

Фурна – има различни видове фурни за вграждане. Няма значение дали ще бъде до хладилник – това няма да пречи по никакъв начин на работата и на двата уреда. Търсете фурна, която да има термоизолиращо стъкло, леснопочистващи се панели.

Когато купувате аспиратор, интересувайте са какъв е капацитетът му. Подбирайте уредите да бъдат клас А – това означава, че ще консумират по-малко енергия, но ще вършат добра работа.

Когато решавате как ще се монтират уредите, не забравяйте, че те нямат възможност за разместване и е добре да изберете най-удобния вариант.

Вградените уреди дават много повече пространство и заемат много по-малко място в помещението, но за да изберете най-доброто за вас, трябва да сте сигурни какво точно искате и какви са размерите на стаята.

Наши партньори са: 

/кликни на името за да разгледаш официалния сайт/

EUROLUX, FABER, LINO
TEKA  
FAT - композитни мивки, богато разнообразие на цветове 
ARISTON  


 

Каталог ARISTON
Hotpoint ARISTON
Каталог ТЕКА
мивки, батерии и електроуреди
Каталог Teka - ретро серия
Колекция ретро уреди
Камекс

ШОУРУМ,  гр. София, ул. Луи Айер 2  
тел.: 02/ 859 31 24; 0887 305 372; 0887 290 905
e-mail: kamexm_showroom@abv.bg

Работно време Шоурум: 
от Понеделник до Петък  9:30 ч. - 18:00 ч.
Събота и Неделя - Почивни дни