ИЗДЕЛИЯ ОТ ГРАНИТ, МРАМОР, ВАРОВИК | МЕБЕЛИ ПО ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ

Очакваме Ви 02 / 859 31 24
 
 
 
 
 
 

За нас

“КАМЕКС М” АД е частно акционерно дружество от 1998 год., чиято производствена дейност е концентрирана в следните две основни направления:

Проектиране, производство и монтаж на изделия от естествени високо-декоративни скални видове – гранити, мрамори и варовици, внос от Италия, Гърция, Индия, Китай, Турция и др.

Фирмата произвежда стандартни и нестандартни плочи от естествен камък, а също така и специфични изделия от камък, за приложение в екстериора и интериора, в това число:

  • подпрозоречни плотове
  • барплотове
  • кухненски плотове
  • стъпала (прави и вити)
  • декоративни пана
  • и най-разнообразни архитектурни детайли и фасадни елементи, включително и конкретни изделия, изпълнени по индивидуален проект на клиента.

Проектиране, производство и монтаж на мебели по поръчка

“КАМЕКС М” АД е с утвърдени позиции на българския мебелен пазар, като производител на висококачествени мебели, изцяло в хармония със съвременните модни тенденции. Фирмата е специализирана в производството на кухни, гардероби, секции, детски стаи, офис обзавеждане, както и изделия с нестандартно предназначение от ПДЧ и МДФ.

Основна насока в мебелното ни производство е изпълнението на мебели по индивидуален  проект, където се предоставя възможност клиентът да участва активно в изпълнението на поръчката по време на целия производствен процес.

Фирма “КАМЕКС М” притежава собствена производствена и складова база – цех  за производство на разнокаменни изделия, мебелен цех за производство на корпусни мебели, механична работилница, съвременна механизация и изградена инфраструктура за нуждите на дейността ни.

Камекс

ШОУРУМ,  гр. София, ул. Луи Айер 2  
тел.: 02/ 859 31 24;  0889 270 124; 0887 305 372
e-mail: kamexm_showroom@abv.bg

Работно време Шоурум: 
от Понеделник до Петък  9:30 ч. - 18:00 ч.
Събота и Неделя - Почивни дни